Зареждане

Thiago Santos: Не искам друг, а само Jones

Thiago Santos: Не искам друг, а само Jones
Публикувано на: Октомври 9, 2019 в 11:19 ч
Thiago Santos продължава усилено да се възстановява от операцията, на която се подложи преди няколко месеца. "Maretta" получи тежки контузии в колената в битката си срещу Jon Jones. Бразилеца се представи достойно, въпреки че още в началото се контузи. Той успя да стигне до решение и да загуби с раздвоено решение, а това е нещо, което никой не беше постигал срещу "Bones".

Santos все още вярва, че той е трябвало да спечели битката и иска при своето завръщане да получи незабавен реванш. Машината за нокаути се цели в завръщане в средата на следващата година и не иска битка за загрявка, а направо реванш с Jones:


Единственото, което не мога да правя в момента е да ритам. Мога да се боксирам. Мога също така да правя тренировки за кондиция. Мога и да карам колело. Все още не съм способен да тичам. Това е, всъщност мога да правя доста неща. Правя доста, но не мога да тичам. 

Работя върху горната част на тялото ми и карам колело. Има някои ограничения във вдигането на тежести. Не ми позволяват да вдигам много тежести с краката. 

Ако зависеше от мен и съм на 100% , то тогава не ми трябва битка за загрявка. Не ми трябват такива неща. Искам да се бия с Jones. Aко мога да тренирам на 100%, то тогава ще съм готов за битка с всеки. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес