Зареждане

The Ultimate Fighter 31 стартира с брутален нокаут за секунди

The Ultimate Fighter 31 стартира с брутален нокаут за секунди
Публикувано на: Май 31, 2023 в 08:23 ч
"The Ultimate Fighter" се завръща по ESPN по драматичен начин с двама поляризиращи бойци в спорта - Конър Макгрегър и Майкъл Чандлър, които поемат ролята на треньори на двата отбора за 31-ия сезон.

Макар че крайният резултат ще бъде същият като във всеки друг сезон на TUF - договор с UFC за победителя, процесът на достигане до него ще бъде малко по-различен. По време на епизода беше обявено, че този сезон ветерани от UFC ще се изправят срещу перспективни състезатели.

В първия епизод Рузвелт Робъртс победи Нейт Дженърман с впечатляващ нокаут в първия рунд. Робъртс, ветеран от UFC със седем двубоя (4-3) в октагона, направи незабавно впечатление на съотборниците и треньорите си с финиша.


Робъртс се нуждаеше само от осем секунди, за да покаже защо е бил избран от Чандлър за старта на този сезон, нокаутирайки Дженърман, за да си осигури място във втория кръг. Победата осигури на Робъртс и място в историята на TUF, тъй като той изравни Сам Сицилия (TUF 15) и Юрая Хол (TUF 17) за най-бърз нокаут в историята на шоуто.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес