Зареждане

Тейшейра: Перейра ще доминира Адесаня в 4-та битка

Тейшейра: Перейра ще доминира Адесаня в 4-та битка
Публикувано на: Декември 2, 2022 в 00:00 ч
43-годишният бивш шампион на UFC в полутежка категория Гловър Тейшейра (33-8) разкри забавен факт за шампиона на UFC в средна категория Алекс Перейра (7-1). В средата на миналия месец Перейра успя да спечели титлата в UFC. Той нокаутира Израел Адесаня в 5-тия рунд на битката им, която се проведе в Ню Йорк.

Тейшейра беше в ъгъла на Алекс и му помагаше със съветите си. Алекс стана първият боец, който нокаутира Адесаня в кикбокса, след което и в ММА. Гловър твърди, че Перейра е обсебен от битката с Адесаня и иска постоянно да гледат повторения на боя.

„Алекс е луд. Той гледа битката с Адесаня всеки път, когато дойде в къщата ми. Ние се мотаем заедно през цялото време. Звъня му и му казвам: „Алекс, какво правиш ? Доведете децата си, аз ще направя хамбургери и ще се мотаем." 

Той идва, сяда до телевизора и ми казва: "Можеш ли да ми включиш битката?" Казвам си: "Брат, добре, вече сме го гледали 500 пъти." Но той продължава да си пуска боя и да гледа. 

Ако имат реванш, тогава Алекс ще го победи във всички рундове.", сподели Тейшейра.

Има голяма вероятност да гледаме Перейра - Адесаня 4 през 2023 година. Може ли Израел да победи своя голям враг от Бразилия ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес