Зареждане

Тейшейра готов да бъде резерва на Адесаня-Блахович

Тейшейра готов да бъде резерва на Адесаня-Блахович
Публикувано на: Януари 9, 2021 в 06:00 ч
Претендентът за титлата в полутежка категория Глоувър Тейшейра е готов да бъде резерва на битката между Израел Адесаня и Ян Блахович. Двамата шампиони ще се бият през март за титлата, а опитния ветеран от Бразилия предлага услугите си, ако някой се оттегли в последния момент. От UFC в последно време се застраховат и за повечето важни срещи избират боец, който да мине кантара и да бъде резерва.

Не е ясно дали и за битката между Адесаня и Блахович ще бъде направено същото. В крайна сметка Тейшейра, който е в серия от 5 поредни победи е готов да участва. Ето какво сподели той в интервю за медиите:

Разбира се, че съм готов да бъда резерва. Ще стискам палци да има контузен, за да се включа. Не желая лошото на никого, но този път ще стискам палци за контузия. Връщам се от почивка и ще говоря с моя мениджър, за да видим какво ще стане. Какво ще стане, ако Адесаня победи ? Коя титла ще брани ? 

Не мога да ви кажа това. Ще се наложи да чакаме до юли, август. Нямам проблем с това да чакам. За всички ще бъде най-добре да спечели Блахович. Дейна Уайт гледа от страна на финансите. Малко ще ни забави, но така спорта ще се развива. Когато започнах да се бия, тогава беше убий или ще те убият. 

Точно това съм правил в битките си. Нокаутирали са ме и аз търся нокаута, без значение от съперника. Това е нещото, което продава днес. Придържам се към старата школа. Стиловете на Вандерлей Силва, Чък Лидел. Аз не съм по приказките. 

Пауло Коста говори много и мисля, че бразилците трябва да го правят, защото привлича внимание. Ако бях на неговите години и аз щях да говоря, но вече съм на 41 години.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес