Зареждане

Тайсън Фюри: Стипе Миочич е скучен

Тайсън Фюри: Стипе Миочич е скучен
Публикувано на: Януари 28, 2020 в 00:00 ч
Бившият шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри не спира да флиртува с ММА. Фюри има предстояща битка с Дионтей Уайлдър за титлата на WBC и двамата ще се сблъскат на 22-ри февруари във Вегас. Фюри участва в WWE и сега иска да се пробва и в UFC. "Gypsy King" набеляза шампионът в тежка категория Стипе Миочич и е готов да сподели клетката с него.

Двамата са провели разговор преди няколко седмици във Вегас и Фюри не е впечатлен от него. Тайсън смята, че Миочич е скучен и пред "The Schmo" сподели, че иска да го срита в октагона, а не на ринга:


Да, проведохме разговор със Стипе Миочич и този разговор беше скучен, какъвто е и той самият. Миочич ми пожела успех в битката с Дионтей Уайлдър. Ще се наложи да сритам и неговия задник, след като приключа с Уайлдър. Искам да се срещна с него в клетката. Ще направим една битка с него, а не две. 

Побеждавам Уайлдър и ставам номер 1 в категорията. Обещавам на феновете, че ще бъде една страхотна битка и вечер за бокса. Ще видите двамата най-добри в схватка и нека по-добрия да победи. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес