Зареждане

Стрикланд: Крис Рок е по-голям мъж от Ковингтън

Стрикланд: Крис Рок е по-голям мъж от Ковингтън
Публикувано на: Март 29, 2022 в 02:00 ч
Шон Стрикланд реши да коментира инцидента между известния американски филмов актьор Уил Смит и неговия колега Крис Рок на Оскарите. Рок се пошегува със съпругата на Смит, след което той се качи на сцената и удари шамар на водещия. 

Вижте още - Джейк Пол иска боксов мач между Уил Смит и Крис Рок

Стрикланд реши да сравни тази случка с уличното сбиване между Колби Ковингтън и Хорхе Масвидал. Преди няколко дни Масвидал издебна Ковингтън пред ресторант във Флорида и му вкара няколко удара, което доведе до счупен зъб на Колби.

Ковингтън реши да подаде жалба в полицията срещу Масвидал. Крис Рок не подаде такава срещу своя колега. Това кара Стрикланд да вярва, че Рок е по-голям мъж от Ковингтън. Ето какво написа Шон в социалните мрежи по темата:

"Ако на мястото на Крис Рок беше Ковингтън, тогава Колби щеше да се обади на 911, докато опитва да прави ч*кия на Доналд Тръмп. 

Добре се справи Крис Рок. Той пое този шамар като мъж. Крис трябваше да изчака Смит на паркинга. 

Майната му на Уил Смит. Това копеле се качва на сцената, след като удари мъж в лицето и започва да плаче, докато тълпата аплодира. 

Живеем в свят, в който всичко е наопаки. Това е либералната логика. Следващия път, когато ударя някого, тогава ще заплача, и ще започна да говоря за Бог."

По-голям мъж ли е Крис Рок от Ковингтън ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес