Зареждане

Стрикланд към феновете на Андрю Тейт: Той не е вашият Месия, а сутеньор и курва

Стрикланд към феновете на Андрю Тейт: Той не е вашият Месия, а сутеньор и курва
Публикувано на: Септември 9, 2023 в 18:23 ч
Шон Стрикландсподеля мнението си за противоречивия инфлуенсър Андрю Тейт.

Стрикланд ще се изправи срещу Израел Адесаня за шампионската титла в средна категория този уикенд в главното събитие на UFC 293. Въпреки че Стрикландсе радва на прилична форма, откакто преминнав средната, най-голямо внимание привлякоха действията му извън клетката.

32-годишният боец е използвал обиди и обидни изрази, докато е засягал редица теми като хомосексуализъм, права на жените, транссексуални хора и почти всичко между тях. Американецът е разкривал и доста ужасяващи подробности за миналото си, които могат да ви дадат малко повече представа за съзнанието му.

Шон Стрикланд отправя обиди към Андрю Тейт преди UFC 293


Стрикланд не харесва бившия кикбоксьор, определяйки го като "измамник".

"Споделяме много ценности, но... Ето какво е положението с Андрю Тейт - като млад човек виждам защо вие, момчета, гледате на него, защото вие сте хора без морал. Нямате ценности, нямате положителни модели за подражание, затова се хващате за говно като Тейт. казвате си "искам да съм като Тейт", "всичките ми проблеми на света са, защото жените ме чукат", това не е така",каза Стрикланд в подкаста "Нелк".

"Андрю Тейт е измамник, той ограбваше спестяванията на хората. Да видиш начина, по който говореше без никакво разкаяние, е като да казва "направих нещо толкова морално грешно, възползвах се от мъжете, "взех пари от мъжете" - то си е като "Да ги еба, аз съм измамник, аз съм боклук".


Стрикланд не се сдържа, когато описваше Тейт, и умоляваше младите мъже да не следват стъпките му. 

"Казвам ви, че Андрю Тейт не е вашият Месия, той би ви предал за един долар, той е шибан сводник, той е курва", казва Шон Стрикланд. 

"Не бъдете като него, не искам да карам шибано Bugatti, Андрю Тейт, момчета - има толкова много по-добри мъжки модели за подражание."

Съгласни ли сте с мнението на Шон Стрикланд за Андрю Тейт?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес