Зареждане

Стивън Томпсън: Усман е контузен! Гласят Масвидал - Едуардс!

Стивън Томпсън: Усман е контузен! Гласят Масвидал - Едуардс!
Публикувано на: Декември 15, 2022 в 13:00 ч
Третата битка между бившия шампион на UFC в полусредна категория Камару Усман и настоящия шампион Леон Едуардс рискува да бъде отложена.

Това съобщава BJ Penn, позовавайки се на речта на американския ветеран Стивън Томпсън в канала Fred Talks Fighting в YouTube. Усман и Едуардс първоначално трябваше да се бият в средата на март следващата година на UFC 286 в Лондон.

Срещата им трябваше да бъде трилогия, след като двамата имат по 1 победа помежду си. Усман се подложи на операция на ръката и явно има нужда от повече време за възстановяване. От UFC вероятно ще оставят Едуардс в бойната карта, защото имат нужда от голяма битка.

Томпсън споделя, че Дейна Уайт планира да даде шанс за титлата на Хорхе Масвидал. Двамата с Едуардс се сбиха зад сцената на събитие на UFC, което се проведе през 2019 година в Лондон. Такава битка ще привлече интерес при положение, че двамата имат история.

„Много хора говорят за битката ми с Леон Едуардс. Знам, че Камару Усман имаше операция на ръката. 

И също така знам, че във връзка с това, от UFC сега мислят за организацията на битката му с Хорхе Масвидал. Като цяло мисля, че с Едуардс бихме имали интересна битка.“, каза Томпсън.

Има ли смисъл от битка между Едуардс и Масвидал ?

0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес