Зареждане

Stephens за Rodriguez: Ако той не умре, не се брои

Stephens за Rodriguez: Ако той не умре, не се брои
Публикувано на: Октомври 16, 2019 в 15:36 ч
Jeremy Stephens твърди, че враждата му с боеца от категория перо, Yair Rodriguez е лична.

Двамата ще се изправят този уикенд един срещу друг в UFC Boston.

На 21-ви септемвр Stephens и Rodriguez се изправиха за пръв път еидн срещу друг, но битката приключи за 21 секунди заради неволно бъркане в окото. Веднага след това Yair заяви, че Jeremy е мжоел да продължи, но си е търсил начин да се измъкне от битката.

Не беше официално обявено какви бяха пораженията по окото на "Lil Heathen", но бе достатъчно показателно, че той не можеше да си отвори окото дори и след прекратяване на битката.
 

След двубоя драмата между двамата се разгорещи, след като се хванаха за гушите в хотелското лоби.

Преди следващата им битка Jeremy Stephens знае, че двубоят ще е на лична основа.

"Чувствам се добре. Свеж съм като краставица. Спокоен като бомба. Готов съм. Ще го убия. Ако не го убия, значи не се брои. Винаги е лично. Винаги е лично, когато се бием и той иска да вземе пари, които трябв да взема аз. Какво ще стане, ако дойда в твоя дом и взема храна от масата ти и нашамаря детето ти? Така възприемам нещата. Ти как би се почувствал от това? Ще го приемеш ли лично? Разбира се, че е лично!

Това е бой. Получаваш само един чек, ако загубиш. Мислите, че това е игра? Мислите, че е спорт? Не е спорт, това е бой. Бия се за кръвта ми, бия се за семейството всеки път, когато вляза в клетката."

Jeremy Stephens ще се опита да прекъсне серията от 3 поредни загуби, така че със сигурност ще е мотивиран за тази битка.

Но толкова ли лично трябва да се приемат действително професионалните двубои в UFC?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес