Зареждане

Стърлинг: Пьотр Ян е малоумник и вината е негова

Стърлинг: Пьотр Ян е малоумник и вината е негова
Публикувано на: Октомври 15, 2021 в 05:00 ч
Алджамейн Стърлинг реши да бъде откровен в една от последните си медийни изяви. В последните дни той търпи много критики от феновете. Стърлинг трябваше да брани титлата си срещу Пьотр Ян в края на месеца в Абу Даби.

За съжаление обаче Алджамейн все още се възстановява след операцията, която претърпя и се оттегли от срещата. Малцина са тези, които приемат Стърлинг за шампион в категория петел. В първата битка с Пьотр Ян, Стърлинг беше доминиран и губеше убедително.

За съжаление Ян му вкара непозволен удар и загуби титлата си с дисквалификация. Пред Ариел Хелуани, Стърлинг призна, че щял да загуби и вината за всичко била на Пьотр. Ето какво още сподели Стърлинг, който ще се завърне вероятно през 2022 година:

Всичко това можеше да бъде избегнато. Надявам се, че феновете, разумните фенове с мозък, наистина разбират това. Всичко, което се случва в категорията е заради Пьотр Ян. Това е заради него. Можеше да спечели битката. Той доминираше в срещата ни. Ян сритваше задника ми в 4-тия рунд. 

Аз му вкарах два хай кика и тръгнах за събаряне, а той ми вкара коляно в главата. Факт беше, че той ми сритваше задника. Всичко това е негова вина, защото е толкова глупав. Искате ли шампион, който не знае правилата и се опитва да се измъкне с мръсни номера ? Цялата вина е негова. 

Той е причината да сме в тази ситуация. Можехме да продължим. Можех все още да се възстановявам, да правя нещо свое, да нямам емоджи на клоуни на страницата си, защото се лекувам от операция и нещата щяха да бъдат нормални. Съжалявам, че Ян не е спазил правилата. Съжалявам, че е скапан малоумник.

Ян ли е виновен ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес