Зареждане

Скандалното равенство между Блахович и Анкалев било добре за UFC

Скандалното равенство между Блахович и Анкалев било добре за UFC
Публикувано на: Декември 28, 2022 в 09:37 ч
Джони Уокър не намери битката между Блахович и Анкалаев за атрактивна, така че беше доволен да види, че тя завърши наравно.

По-рано този месец Ян Блахович и Магомед Анкалаев се биеха за свободния пояс в полутежка категория на UFC, но състезанието завърши с противоречиво равенство, което възмути много фенове и медии. Но Джони Уокър изглежда не споделя същото мнение, тъй като вярва, че битката е била скучна и нито UFC, нито феновете искат скучен шампион.

Уокър разви мислите си в интервю за Ag Fight.

„Мисля, че е наистина добре, че всичко се случи така. Битката между Блахович и Анкалаев беше някак скучна. Не само UFC, но и феновете бяха щастливи от това равенство. Те не искат скучен шампион, човек, който печели само със съдийско решение. Хората обичат да виждат нокаути и събмишъни.”


Тъй като коланът от категорията все още е свободен, UFC обяви, че бившият шампион Глоувър Тейшейра ще получи възможност да си върне титлата срещу изгряващия претендент Джамахал Хил на UFC 283. Джони Уокър изглежда е фен на тази битка за титлата, тъй като той вярва, че и двамата са достойни за шампиони.

„Хората обичат да виждат човек, който дава всичко от себе си, за да се опита да завърши битката до последната секунда“, каза Уокър. „Мисля, че беше добре за UFC и феновете, че сега имаме битка за титлата между Глоувър и Джамахал. Това са вълнуващи бойци. Всеки иска да ги види как се бият. Хората знаят, че те ще дадат всичко от себе си, за да завършат битка. Това е, което хората обичат да виждат.“

В същата файткарта Джони Уокър ще се изправи срещу опасния Пол Крейг с надеждата да се изкачи обратно в топ 10 на полутежка категория.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес