Зареждане

Сирил Ган: Всички знаят, че Люис не е завършен боец

Сирил Ган: Всички знаят, че Люис не е завършен боец
Публикувано на: Август 3, 2021 в 13:19 ч
Сирил Ган залага своя непобеден статут този уикенд. 31-годишния боец от Франция ще се бие за временната титла в тежка категория. Той ще се изправи срещу опасен нокаутьор в лицето на Дерик Люис. Двамата са главна битка на UFC 265, което ще се проведе пред пълна зала в Тексас.

Ган вече направи 2 битки тази година и се справи с Розенструйк и Волков. Сирил е с рекорд 9-0 в ММА и иска да спечели титлата. Този, който спечели временната титла, ще получи шанс за безспорната срещу Франсис Нгану.

Очаква ни интересен бой, в който може да видим нокаут за Люис или победа с решение за Ган. В интервю за медиите Ган сподели следното за битката:

Да, на 100 % той е един от най-добрите. Дерик Люис не е завършен боец. Не е хубаво когато имаш даден боец, който не може да се бие навсякъде. 

Той не е като мен или Александър Волков. Това е причината понякога Люис да не побеждава. Мисля, че ще използвам същия план и този път. Може би той ще използва борба или нещо такова. 

Всички обаче знаем неговите силни страни. Люис има много сила в двете ръце. Всички знаят това. Трябва да се внимава. Не бях готов да съм професионален атлет. Не знам защо. 

За мен спорта беше просто удоволствие. Като млад не исках да съм атлет. Не исках да имам това напрежение. 

На 24-годишна възраст работих в магазин за мебели. Това е лудост, защото аз съм атлетичен човек и всеки спорт беше лесен за мен. Казах си, че ще опитам. 

Ходих в Гуадалупе. Това е Карибски остров. Много е красиво. Времето винаги е горещо. Има красиви морета, гори и планини. Всичко е красиво. Баща ми живееше там. Това е част от мен.

Кой ще победи този уикенд ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес