Зареждане

Сирил Ган: Искам Джон Джоунс заради славата, заради парите

Сирил Ган: Искам Джон Джоунс заради славата, заради парите
Публикувано на: Септември 6, 2022 в 15:00 ч
Сирил Гaн иска още един шанс да стане шампион на UFC в тежка категория. 

След опустошителния нокаут над Тай Туиваса в главната битка на галавечерта в Париж, Ган мечтае за реванш с Франсис Нгану. Картинката в тежка категория е доста объркана. В момента Нгаун е аут, защото се възстановява след операция. 

Джон Джоунс е готов да направи своя дебют в тежка категория. Стипе Миочич също е в играта и от UFC искат да го изправят срещу Джоунс през декември. В тази битка почти сигурно ще има временна титла в категорията.

Ако Джоунс и Миочич се бият през декември, то победителят ще има нужда от 5-6 месеца почивка. Това значи, че Ган може да се бие за титлата с Нгану в началото на 2023 година, а след това да срещне Джоунс или Миочич през лятото на 2023 година.

Сирил предпочита Джоунс, защото ще постигне повече слава и пари от такава среща.

„Идването на Джон Джоунс в тази дивизия ще хвърли малко повече светлина. Дивизията ще блести малко повече. Ето защо съм толкова щастлив, че имаме този човек в тази дивизия. 

Не знам какво точно ще се случи. Хората говорят за Стипе Миочич срещу Джоунс, но аз съм тук. Тук съм. Нямам добър отговор за това кой е следващият. Може би Джон Джоунс заради славата, заради парите.

Не знам дали това ще е за временна титла. Не знам кога Нгану ще се върне в дивизията. Мисля, че може би Стипе или Джоунс ще са следващи за мен. Съжалявам, но ако имам избор, това няма да е Къртис Блейдс. Това не е умно.", каза Ган.

Може ли Ган да бие Джон Джоунс ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес