Зареждане

Шон Стрикланд подновява враждата си с Дейвид Гогинс: Ще те смачкам!

Шон Стрикланд подновява враждата си с Дейвид Гогинс: Ще те смачкам!
Публикувано на: Октомври 2, 2024 в 06:52 ч
Точно когато си мислехте, че съперничеството между Шон Стрикланд и Дейвид Гогинс е приключило, "Tarzan" трябваше да го възобнови. 

В началото на тази година Стрикланд разгневи много фенове на бойните спортове и военни, когато предположи, че няма нито един морски тюлен, който да може да се справи с него в залата. Бившият морски пехотинец Мич Агиар се съгласи да направи спаринг със Стрикланд. Излишно е да казваме, че нещата не се развиха добре за Агиар, но той заслужи уважението на Стрикланд. 


В отговор на неуважителните коментари на Стрикланд Дейвид Гогинс, друг бивш морски тюлен и ултрамаратонец, се съгласи да сложи ръкавици и да направи няколко рунда с бившия шампион в средна категория при едно условие.

"Три дни тренировки с мен и ще бъда повече от щастлив да сложа ръкавиците и да направя спаринг с теб", каза Гогинс в публикация в социалните мрежи.
 
Стрикланд приветства Гогинс да дойде в залата му в Лас Вегас по всяко време, когато иска да си каже думата. 

"Ето защо се подигравам с теб", отговори Стрикланд. "Аз живея в Лас Вегас, ти живееш в Лас Вегас... Тренирам в Xtreme Couture всеки ден, вратата винаги е отворена... вместо да дойдеш обаче правиш видео и го качваш в ТикТок... всичко, което трябва да направиш, е да влезеш през вратата.

Размиваш ме. Говориш, че си от старата школа, докато си правиш видеа за ТикТок и говориш как да си разрешим спора като мъже. Добре, разбира се. Аз съм във Вегас, ти си във Вегас..... Тренирам всеки ден в една и съща зала... Лесно е да ме откриеш! Ти, от друга страна просто живееш в ТикТок". 
 

Шон Стрикланд подновява съперничеството си с Дейвид гогинс

Оттук нататък нещата между двамата утихнаха и Стрикланд привидно потуши спора си с Гогинс. Така беше до момента, в който по време на скорошно интервю с Шмо "Tarzan" отвори старите рани и изсипа купчина сол в тях. 

 
"Нека ви кажа защо се подигравам с военноморските тюлени.  В момента, в който тези к**ви станат инфлуенсъри, това е странно", заяви Стрикланд.  "Предполага се, че трябва да си опасен морски тюлен.  Би трябвало да убиваш гадове. А сега се пънеш в Инстаграм иговориш за това, че трябва да си твърд.  Ти не знаеш какво е твърдост.  Ти си инфлуенсър.  Мога да те изчукам, ако искам, Гогинс.

При това положение, Гогинс, ще ти строша лицето, пич.  Ще приключа с малкия ти задник, брато.  Ще те смачкам така, че ще си помислиш, че си се върнал в Афганистан, синко", добави той.  "Не искаш и частица от това.П о-добре си дръж устата затворена и продължавай да си подтичваш.

Аз се занимавам с мъжка игра.  Не тичам като малка жена.  Хищникът бяга като жертва.  Ти ще бягаш от мен", продължи той.  "Ако искаш да се пробваш, ела в Xtreme.  Ти си във Вегас.  Аз съм във Вегас.  Единственото, което трябва да направиш, е да вдигнеш тези малки е***ни крачета и да се разходиш.  Можеш да тичаш до това шибано място.  Аз съм там.  Ще ти сритам задника, Гогинс". 
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес