Зареждане

Шон Стрикланд осмива трениращите жиу-жицу с меме

Шон Стрикланд осмива трениращите жиу-жицу с меме
Публикувано на: Септември 4, 2024 в 07:12 ч
Бившият шампион на UFC в средна категория Шон Стрикланд, който е предимно боец в стойка, рядко използва граплинга и борбата си в октагона по време на дългия си престой в промоцията. И ако се съди по най-новото му меме, споделено в колоритните му социални мрежи, не очаквайте скоро това да се промени.

Стрикланд, настоящият номер едно в ранглистата на претендентите в средна категория, наскоро постигна впечатляваща победа с разделено решение над съперника си Пауло Коста - уреждайки дългогодишния си спор с бразилската звезда в главното събитие на UFC 302 през май в Нюарк, Ню Джърси.

В началото на тази година властването на Шон Стрикланд в средна категория приключи набързо от настоящият шампион, Дрикус дю Плесис.

Въпреки това, вече спряган от главния изпълнителен директор на UFC Дана Уайт за следващия претендент за короната на дивизията, Стрикланд очаква гореспоменатия дю Плесис - който идва след впечатляваща победа в четвъртия рунд със задушаване над общия опонент Израел Адесаня.

Шон Стрикланд се подиграва с играчите на BJJ

И по време на двете си участия в средна и полусредна категория, Стрикланд се подиграваше с това какво ще видят родителите ти, ако влязат докато гледаш преборването между Джилиан Робертсън и Мишеле Уотърсън-Гомез.




"Нямам представа защо хората се занимават с BJJ (бразилско жиу-житцу)", написа Шон Стрикланд в официалните си истории в Instagram. 

Преди година в Сидни Стрикланд се превърна в огромна изненада срещу вече споменатия Адесаня, спечелвайки с единодушно решение.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес