Зареждане

Шон Стрикланд нокаутира Абусупиян Магомедов във втория рунд

Шон Стрикланд нокаутира Абусупиян Магомедов във втория рунд
Публикувано на: Юли 2, 2023 в 05:03 ч
Шон Стрикланд нокаутира Абусупиян Магомедов.

Двамата се биха в средна категория. Битката им оглави събитието UFC on ESPN 48, което се проведе преди малко в Лас Вегас. Шон заложи доста в тази битка, защото Абусупиян е новак в UFC и дори не беше в топ 15 на категорията.

Магомедов започна силно в UFC с дебютна победа за 19 секунди. Неясно защо от UFC му дадоха шанс да оглави събитие, след като имаше само 1 битка при тях. В първия рунд Магомедов се представи много силно и беше на път да оправдае доверието на UFC.

Той вкарваше сериозни лоу кикове, но бръкна в окото на Стрикалнд, който се оплака, че вижда двойно. Шон си взе почивка близо 3 минути, но все пак реши да продължи. Абусупиян продължи да е по-добър и вкарваше удари и лоу кикове.

Магомедов вкара и хай кик на Стрикланд, който опитваше джабове. Абусупиян взе този рунд, но всичко се промени във втория. Стрикланд започна агресивно още от самото начало на втория рунд. Шон вкара комбинация и притисна Магомедов към мрежата. Шон продължи да натиска с комбинации.

Магомедов изглеждаше изтощен и едвам си стоеше на краката. Шон атакува агресивно, а Магомедов няколко пъти обръща гръб, което кара рефера да го предупреди. Шон вкарва комбинация и Магомедов пада на земята. Стрикланд го засипва с удари и това е край на битката.

Стрикланд печели с нокаут в последните секунди на втория рунд. Шон записа втора поредна победа тази година. Магомедов от своя страна се разделя с 3 поредни победи. С такова представяне това почти сигурно ще бъде единствената му главна битка в UFC.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес