Зареждане

Шон О'Мали: Яир Родригес ще победи Алекс Волкановски

Шон О'Мали: Яир Родригес ще победи Алекс Волкановски
Публикувано на: Април 11, 2023 в 00:00 ч
Шон О'Мали (16-1) смята, че временният шампион в категория перо Яир Родригес (15-3) има нужните умения, за да победи шампиона Александър Волкановски (25-2).

Шампионите Волкановски и Родригес ще се бият на 8 юли на събитието UFC 290, което ще се проведе в T-Mobile Arena в Лас Вегас, САЩ.

Волкановски е с рекорд 25-2 в ММА. За последно той загуби от Ислам Махачев преди месец в Австралия. Тази загуба му спря серия от 22 поредни победи. Алекс все още не е губил в категория перо. Неговите 2 загуби са в лека и полусредна категория.

Родригес от своя страна е с рекорд 15-3-1 в ММА и е в серия от 2 поредни победи. Преди месец той победи Джош Емет и спечели временната титла в категорията.  

Mного хора смятат, че Волкановски ще се справи с Родригес, но не така смята О'Мали.

„Чух от много хора, че Волкановски ще победи Яир. Не мисля така. Яир е много опасен. Неговият стил е подобен на моя. Трудно е да доминирате срещу този стил. Яир ще удря, ще рита, ще вкарва лакти. Той ще ти среже кожата. 

Това е много интересна битка. Заложих на Волкановски в битката с Махачев и всички просто ми казаха: „Ти си луд“. Да, така е. И тук ще заложа на победата на Яир.

Волкановски е най-добрият боец, независимо от категорията. Трудно е да се каже, че той е загубил от Махачев, въпреки факта, че се би в различна категория.

Какъвто и да е случаят, Яир е истински звяр. Ще избера него в тази битка.“, каза О'Мали в канала си в YouTube.

Ще успее ли Яир да бие Алекс ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес