Зареждане

Шейхове дават 100 милиона за реванш между Хабиб и Макгрегър

Шейхове дават 100 милиона за реванш между Хабиб и Макгрегър
Публикувано на: Февруари 2, 2020 в 00:00 ч
Али Абделазиз, който е мениджър на едно от най-големите звезди в ММА твърди, че шейхове дават 100 милиона за реванш между звездите Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър в Саудитска Арабия. Абделазиз представлява непобедения шампион от Дагестан, който през 2018 година победи със събмишън Макгрегър и защити титлата си.

В момента Хабиб се готви за тежка битка с Тони Фъргюсън през април и Абделазиз оставя настрани всички планове за бъдещето, защото знае, че "El Cucuy" е психопат. Али посъветва Макгрегър да започва да побеждава добри бойци, а след това да търси реванш. Ето какво още сподели Абделазиз в интервю пред TMZ:


Конър Макгрегър няма как да получи шанс за титлата с победа над 37-годишен боец. Ако Макгрегър иска шанс, то тогава трябва да се бие с бойци като Гейджи. Трябва да се бие с млади бойци като Махачев, които идват с победи. Макгрегър се предтави добре, но не съм впечатлен. 

Да, битката между Хабиб и Макгрегър е огромна, но Хабиб си има принципи. Най-доброто за Хабиб е да се фокусира върху Фъргюсън. Ако гледаме ранглистата, то тогава след Тони е Гейджи. Ако Макгрегър си мисли, че е следващ, то тогава нека се бие с Гейджи. 

Бащата на Хабиб вече каза, че Конър трябва да побеждава бойци, които идват след победи. Срещнах се с хора от Саудитска Арабия, които дават 100 милиона за битка между Хабиб и Макгрегър в Саудитска Арабия. Те искат да дадат 100 милиона на Хабиб да се бие и срещу Мейуедър в Саудитска Арабия. 

Много е вероятно да видим Хабиб срещу Мейуедър. В момента мисля само за един човек, който е психопат и се казва Тони Фъргюсън. Трябва да го победим, защото в противен случаи тези приказки нямат смисъл. Кучката Макгрегър първо трябва да победи Гейджи и след това да иска шанс за титла. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес