Зареждане

Шевченко вярва, че Намаюнас ще победи Жанг

Шевченко вярва, че Намаюнас ще победи Жанг
Публикувано на: Март 15, 2021 в 13:00 ч
Шампионката в категория муха Валентина Шевченко не иска да говори за супербитка между нея и Вейли Жанг. Причината за това е, че тя не вярва Жанг да защити титлата си в битката срещу Роуз Намаюнас.

Шевченко ще брани титлата си в категория муха в една и съща вечер с Жанг, която също ще защитава златото си в категория сламка. Съперничката на Валентина ще бъде Джесика Андраде, която е бивша шампионка в категория сламка.

На UFC 261 в края на април ще бъдат заложени титлите в категория муха и сламка и ако двете шампионки запазят поясите си, тогава може да се съгласят за супербитка.

Валентина смята, че Жанг ще загуби титлата си, но ако Вейли успее да я защити, тогава Шевченко е готова да се бият:

Не искам да бързам за супербитка с Вейли Жанг, защото вярвам, че Роуз Намаюнас ще я победи. Вярвам в това и няма смисъл от говорене, ако това се случи. Нека видим какво ще стане. Първо да видим какво ще стане в тази битка, а след това ще говорим. 

Ако Вейли победи, тогава няма проблем да се бия с нея, защото разбирам нейния стил. Тя е боец. Ще се готвя здраво за битката ми с Андраде. Нека видим какво ще се случи в срещата.

Ще успее ли Жанг да защити титлата си срещу Намаюнас ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес