Зареждане

Шеф на ACA: Рамзан Кадиров смъмри Чимаев и Нурмагомедов

Шеф на ACA: Рамзан Кадиров смъмри Чимаев и Нурмагомедов
Публикувано на: Ноември 8, 2022 в 00:00 ч
Вицепрезидентът на ACA Асланбек Бадаев реши да коментира спречкването между Хамзат Чимаев (12-0) и Абубакар Нурмагомедов (16-3).

Двамата се видяха в Абу Даби по време на събитеито UFC 280, което се проведе в края на миналия месец. След като Ислам Махачев победи Чарлз Оливейра, Чимаев започна да говори с Абубакар в публиката. Първоначално двамата изглеждаха приятелски настроени, но това бързо се промени.

Чимаев бутна Нурмагомедов, след което охраната трябваше да ги разтървава. За щастие не се стигна до сериозно меле. Часове след сбиването се появи снимка, на която Чимаев и Абубакар са се прегърнали, след като Рамзан Кадиров им се скарал.

Бадаев сподели, че Кадиров е сложил край на историята между Чимаев и Нурмагомедов.

„Когато в тази ситуация двама мюсюлмани, двама съседи, двама представители на кавказките републики с обща история направят това на турнир, кой ще бъде доволен ? Не получих никакво удоволствие от това. 

Може да нарасне до такава степен, че по-късно те самите да съжаляват. Добре, че Рамзан Ахматович се обади, скара се и на двамата. Така той сложи край на тази история. 

Той каза: „Не спекулирайте повече с това, не го коментирайте“. Случва се в едно и също семейство двама братя да се карат, а после се помиряват.", каза Бадаев пред руските медии.

Малко вероятно е Чимаев и Нурмагомедов да се сдърпат пак, след като Кадиров се намеси в историята.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес