Зареждане

Шавкат Рахмонов ще се бие през есента

Шавкат Рахмонов ще се бие през есента
Публикувано на: Юли 19, 2024 в 16:00 ч
Мениджърът на топ казахстанския боец, който се състезава в полусредна категория на UFC, Шавкат Рахмонов, Саят Абдрахманов, каза кога протежето му планира да проведе следващата си битка в лигата. Непобедената звезда ще се бие през есента и гони мястото на претендент за златото.

Напомняме, че в основната битка на турнира UFC 304 в октагона ще се срещнат настоящият шампион на UFC в полусредна категория Леон Едуардс и Белал Мохамед. Рахмонов ще чака развоя на тази битка, за да може да планира следващия си ход в UFC.

Шавкат има 18 победи, всяка от които е спечелена предсрочно. В последния си двубой, който се проведе на турнира UFC 296, Шавкат Рахмонов удуши Стивън Томпсън във втория рунд. Сега той иска да спечели златото и ще се завърне през есента:

„Шавкат ще се бие през есента. Сега, като се има предвид контузията на Джак Дела Мадалена, има смисъл да изчакаме да видим как върви битката за титлата. След това ще планираме следващата битка за Шавкат. 

Дали Мадалена ще бъде следващият му противник ? Не, Джак се е оттеглил засега. Нямаме приоритет да го чакаме. Нашата цел е да получим статус на претендент.“, каза Саят в интервю за YouTube канала „Вестник ММА“.

Ще успее ли Рахмонов да стане шампион в UFC ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес