Зареждане

Сероне скандализира с признание: кефил се да гледа как Тим Кенеди унижава руски мюсюлмани

Сероне скандализира с признание: кефил се да гледа как Тим Кенеди унижава руски мюсюлмани
Публикувано на: Юни 12, 2024 в 00:00 ч
Доналд Сероне предизвика огромна полемика в интернет с твърдението, че с удоволствие е гледал как Тим Кенеди бие "руско-мюсюлмански" бойци в залата.

"Cowboy" наскоро публикува видеоклип в YouTube, в който обсъжда спаринг сесии, за които се твърди, че са се състояли в JacksonWink MMA Academy в Албакърки, Ню Мексико, САЩ.

Тим Кенеди е служил в специалните сили на САЩ

Тим Кенеди е един от най-уважаваните състезатели в бойните спортове, с похвална история в армията.

Спортистът се издига до ниво сержант-майор и е награден с медал "Бронзова звезда" от американското правителство.

Макар че много бойци от UFC имат някаква степен на военно минало, това на Кенеди безспорно е най-изтъкнатото.

Затова не е изненада, че американската публика застана зад него по време на кариерата му в ММА и подкрепяше спортиста по време на значимите му победи над Майкъл Биспинг, Роби Лоулър и Мелвин Манхоф.

След като се оттегли от спорта през 2016 г., ветеранът запази мястото си в публичното пространство, като си осигури водещи роли в Discovery Channel и History Channel, както и се похвали с качествата си на каскадьор. Той дори се завръща в специалните сили година след като окача ръкавиците на пирона.

Сега обаче 44-годишният мъж получава отпор заради история, разказана от неговия приятел и бивш съотборник Доналд Сероне.

Доналд Сероне  обичал да гледа как Тим Кенеди бие руско-мюсюлмански бойци

В стремежа си да разкаже история, която смята, че ще се хареса, "Cowboy" качи видеоклип в YouTube, в който разказва за удоволствието си да гледа как Кенеди "унищожава" руско-мюсюлмански бойци.

Спортистът каза:

"Любимото ми нещо в Тим Кенеди е, че е американец като ябълков пай. И така, ние сме в "Джаксън" и ако някой от руските мюсюлмански бойци влезе, старият Тими ще се заеме просто да свали, да задуши и напълно да унищожи тези пичове.

"Аз седях там и казвах: "Хвани ги, Тим". Той ги унищожаваше, а на мен ми харесваше. Той се усмихваше, смееше се и търкаше лицето им в пода. Правеше злонамерени неща. Виках му: "Мамка му, Тим, за това говоря". Той се обръщаше и ми казваше: "Мразя ги". Аз казвах: "И аз. Мразя ги, но нищо не мога да направя, аз съм 70 килограма, този пич е 90 килограма, а ти току-що го унищожи".

Не е ясно дали в тези твърдения има някаква истина. Мнозина в бранша обаче се вързаха на коментарите му, които определиха като дискриминационни, и се смята, че той се е поставил в лоша светлина.

Чисанга Малата, журналист от The Sun, написа в Twitter:

"Още едно нещо в списъка с причините, поради които Доналд Сероне не е човекът, за когото го представят."

Видеото вероятно ще предизвика допълнителни проблеми за двамата мъже. Самият Тим Кенеди все още не е коментирал историята.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес