Зареждане

Сен-Пиер: Съжалявам, че не се бих с Хабиб и Силва

Сен-Пиер: Съжалявам, че не се бих с Хабиб и Силва
Публикувано на: Септември 20, 2022 в 00:00 ч
Бившият шампион на UFC в две категории Жорж Сен-Пиер говори за двете битки, които съжалява, че не е направил.

"Rush" е смятан за едно от най-големите величия в историята на ММА. Дълго време той властваше в полусредна категория на UFC. Често се говореше за битка между него и Андерсън Силва, но такава не видяхме. В последните години се говореше и за бой с Хабиб Нурмагомедов, но и тази не се случи.

Жорж обяви официалното си пенсиониране на 21 февруари 2019 г. на пресконференция в Монреал. Една година по-късно Сен-Пиер влезе в Залата на славата на UFC.

„Винаги съм имал желание да бъда най-добрият и имаше две битки, които по някаква причина не се състояха. Първата от тях беше с Андерсън Силва, а втората с Хабиб Нурмагомедов.

За да организирате битка, имате нужда от двама бойци и промоутър. Дори ако и двамата бойци искат да се бият, но промоутърът не може да го организира, тогава нищо няма да се случи. 

Бойците представят условията си, след това се провеждат преговорите и тогава промоутърът влиза в игра. За съжаление не успяхме да го направим.

Силва, Хабиб и аз. Ако проведете тези битки днес, тогава няма да е съвсем същото, защото загубихме време”, цитираха думите на Сен-Пиер от BJPenn.

Каква е вашата прогноза за тези битки, ако се бяха случили ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес