Зареждане

Сехудо: Масвидал е добра битка за Конър Макгрегър

Сехудо: Масвидал е добра битка за Конър Макгрегър
Публикувано на: Октомври 11, 2022 в 00:00 ч
Бившият двоен шампион на UFC в категория муха и петел Хенри Сехудо (16-2) смята, че бившият двоен шампион на UFC в категория перо и в лека категория Конър Макгрегър (22-6) трябва да се бие с Хорхе Масвидал (35-16). Наскоро се появи слух, че Макгрегър ще се бие с Джъстин Гейджи през 2023 година.

Сехудо е на мнение, че Хорхе е подходящ, защото битката ще се проведе изцяло в стойка. Друг е въпросът дали Конър може да се надиграва на крака с Масвидал.

„За Макгрегър битката с Масвидал е добра битка, защото в тази битка няма да има борба. Той иска някой, който може да се бие прав, но не и на земята. Освен това Хорхе загуби последната си битка. 

Каква е неговата серия от загуби? Три или четири битки ? Всъщност чувствам, че Хорхе е стилистично подходящ опонент за Конър в полусредна категория. И двамата говорят добре в микрофона. 

Само си представете колко платени гледания могат да продадат.“, каза Cejudo в канала си в YouTube.

В момента Макгрегър се възстановява от контузия. Преди една година той загуби с технически нокаут в първия рунд от Дъстин Порие (28-7) на 10 юли 2021 г. на UFC 264 в T-Mobile Arena в Парадайс, САЩ. В тази битка Конър си счупи крака и още не бил готов на 100 %.

Масвидал в последната си битка загуби от Колби Ковингтън (17-3) с единодушно решение в главната битка на UFC 272. Турнирът се проведе на 6 март в T-Mobile Arena в Лас Вегас, САЩ.

Масвидал ли трябва да е следващ за Макгрегър ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес