Зареждане

Scott Coker иска Rory MacDonald да се завърне през февруари

Scott Coker иска Rory MacDonald да се завърне през февруари
Публикувано на: Октомври 12, 2018 в 14:04 ч
Президентът на Bellator, Scott Coker иска неговия шампион Rory MacDonald да си вземе малко почивка, защото в битката с Gegard Mousasi отново е счупил носа си. Шампиона в полусредна категория ще вземе участие в турнира, който Bellator организира и неговия опонент е Jon Fitch. Въпреки неговите контузии през годините Rory е решен, че няма да почива дълго и щом се възстанови се завръща. Това сподели Coker в интервю:

Rory ми пише всеки ден и ме държи в течение с нещата. Той е боец, който винаги е готов да се бие дори и утре. Ако питате мен той ще се завърне през февруари, но ако питане него той ще ви каже януари. Мисля, че ние трябва да му помогнем и да го изчакаме да се възстанови напълно. Готови сме да изчакаме неговия нос да се възстанови от това счупване и той да се завърне здрав на 100%.

Rory със сигурност ще иска да се отърси от загубата и ще иска да запише доминантна победа над Fitch, който няма да е лесен опонент. Във всяка една битка на MacDonald в турнира неговата титла ще бъде заложена.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес