Зареждане

Ryan Hall въобще не се страхувал от граплинга на BJ Penn

Ryan Hall въобще не се страхувал от граплинга на BJ Penn
Публикувано на: Септември 19, 2018 в 11:38 ч
Ryan Hall е един от най-добрите практикуващи бразилско джиуджицу в UFC. Неговият опонент за UFC 232, членът на залата на славата на UFC BJ Penn, също е известен с граплинга си. Затова и много фенове се вълнуват да видят сблъсъка между двамата.

И въпреки че BJ Penn вече е доказал какъв звяр може да бъде на тепиха, Ryan Hall изглежда въобще не се страхува от неговите умения.

"Въобще не ме е страх от никой, бием ли се на земя. Това не означава, че няма опасни хора. Обаче дали си по-добър или по-лош не определя победата. Печелил съм много пъти, когато съм бил с по-малко опит и по-слаба техника. Губил съм също, когато съм имал и всички преимущества. Всичко се свежда до това кой ще успее да си изиграе картите по-добре въпросната вечер. Все пак обаче няма човек на земята с моите килограми, който да ме уплаши, стигне ли се до бой на земя."

"Радвам се за срещата" - коментира Penn. "Всички искаха да направя граплинг среща, така че може би това ще ги задоволи."

Ryan Hall последно се би през декември 2016-та, когато надви Gray Maynard със съдийско решение. С тази победа той подобри рекорда си на 6-1 в ММА.

BJ Penn, от своя страна, последно се би през юни 2016-та, когато падна от германеца Dennis Silver. Penn, който е бивш шампион в лека и полусредна категория, е с рекорд 16-12-2.

UFC 232 ще се проведе на 29-ти декември в Лас Вегас. Ако Ryan Hall и BJ Penn слязат да се бият на земята, кой мислите, ще надделее?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес