Зареждане

Ryan Bader: В най-добрата си форма съм, докато King Mo не се е развил

Ryan Bader: В най-добрата си форма съм, докато King Mo не се е развил
Публикувано на: Май 4, 2018 в 09:38 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Ryan Bader, който е настоящ шампион на Bellator в полутежка категория реши да вземе участие в турнира в тежка категория и ще се изправи срещу King Mo Lawal на Bellator 199. Bader твърди, че в момента се намира в най-добрата си форма, докато King Mo изобщо не се е развил като боец през годините:


"Като начало искам да кажа, че има взаимно уважение между нас двамата. Двамата се борехме заедно в колежа и тогава той ми сритваше задника. От доста време се състезавам с бойци като него и без съмнение е постигнал много в кариерата си, но не виждам никакво развитие в неговата игра през годините. За разлика от него, аз си скъсвам задника от тренировки и продължавам да се развивам като боец и смея да твърдя, че се намирам в моя прайм.
Чувствам, че двамата в момента сме на много различно ниво - вижте срещу какви бойци сме се били. Аз винаги съм се бил с бойци, които са в топ 10, без значение от организацията. Да, той се е бил с добри бойци, но те не могат да се сравняват с хората, които аз съм победил. Аз съм топ 3 в света и идвам в най-добрата си форма за битката."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес