Зареждане

Ryan Bader: Аз съм най-добрият в света и ще победя Fedor

Ryan Bader: Аз съм най-добрият в света и ще победя Fedor
Публикувано на: Октомври 24, 2018 в 08:19 ч
Шампиона в полутежка категория на Bellator, Ryan Bader успя да стигне до финала на турнира в тежка категория и ще се бие срещу Fedor Emelianenko през януари. Ryan е в серия от 6 поредни победи, като в последните си 12 битки успява да спечели 11 от тях. За последно той беше нокаутиран от Anthony Johnson през 2016, но това е преди почти 3 години и сега той е уверен, че ще победи Fedor, защото е най-добрият в света:

Мисля, че Fedor е като всички нас и дори той понякога е под напрежение и е нервен и аз мога да видя това. Аз няма да го слагам на пиедестал. Аз ще изляза и ще направя това, което правя ще се бия. Влизам в битката като шампион и целта ми е да го победя. Така съм се настроил. Мистиката около Fedor ще приключи, когато влезем в клетката.

Мистиката около него е добра, но ще я харесвам след като приключа с него. Точно сега гледам на него като обикновен боец срещу който трябва да се бия. Вярвам, че съм най-добрият в света и ще го победя.

Двамата влизат в клетката на 26 януари и победителя ще спечели титлата в тежка категория. Bader има шанс да стане шампион в две категории по едно и също време.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес