Зареждане

Розенструик направи дарение на болница в Суринам

Розенструик направи дарение на болница в Суринам
Публикувано на: Юни 6, 2020 в 05:00 ч
Жаирзиньо Розенструик се прибра в родината си и преди няколко дни излезе от задължителната 14-дневна карантина. "Bigi Boy" прекара няколко месеца в САЩ, където се готвеше за битка с Франсис Нгану. Розенструик влезе с голямо самочувствие в боя и беше непобеден, но падна като отсечено дърво след ударите на Нгану, който го покори за 20 секунди в началото на месец май.

Така приключи неговата серия от 10 поредни победи и желанието му за титлата в UFC се изпари. Жаирзиньо ще трябва отново да се доказва в клетката на най-голямата ММА организация и да трупа победи. В своя акаунт в социалните мрежи Розенструик сподели, че е направил дарение на места болница, за да помогне в борбатa с COVID-19:


Благодаря на всички хора, които са на първа линия в борбатa с COVID-19. Благодарности на всички лекари, медицински сестри и други спешни служби за вашата упорита работа! За да подкрепим техните усилия, ние дарихме някои лични предпазни средства чрез нашата фондация „Rozenstruik gives back“. Останете вкъщи и бъдете в безопасност.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес