Зареждане

Ронда Раузи: Само Джина Карано може да ме върне в ММА

Ронда Раузи: Само Джина Карано може да ме върне в ММА
Публикувано на: Юни 14, 2022 в 02:00 ч
Легендарната ММА състезателка Ронда Раузи е готова да се бие отново в ММА, но само за един конкретен мач. 

„Rowdy“ не се е състезавалa в ММА, след като загуби от Аманда Нунес на UFC 207 през 2016 година.  35-годишната американка наскоро се радва на значителен успех като професионален кечист и в момента е шампионката на WWE SmackDown. 

Винаги ще има въпроси около завръщане на Раузи в ММА. В скорошен епизод от шоуто на Кърт Енгъл, Ронда реши да говори за ММА. Тя е готова да се завърне, но само за 1 битка, която да бъде срещу Джина Карано. 

"Казах го милион пъти. Не е нещо ново. Джина Карано, тя е причината да се бия. Тя е причината да знам, че е възможно. Винаги ще й бъда благодарна. 

Ако някога тя дойде и каже, че иска да се бием на 93 килограма, тогава ще го направя. Ако иска да се бием в задния ми двор в стил "Роки", просто го правим. Не ме интересува. 

Ще се бия с Джина, където тя поиска. Това е нещо с уважение, а не обида. Обичам я. Благодаря ти, Джина, за всичко, което направи." 

Ронда е с рекорд 12-2 в ММА и е в серия от 2 поредни загуби. Последната й победа в ММА е през 2015 година с нокаут над Бет Корея.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес