Зареждане

Роби Лоулър не мисли за оттегляне от ММА

Роби Лоулър не мисли за оттегляне от ММА
Публикувано на: Август 29, 2020 в 08:37 ч
Бившият шампион в полусредна категория Роби Лоулър се завръща в клетката. Той ще се бие в Лас Вегас срещу Нийл Магни на събитието във Вегас, до което останаха броени часове. "Ruthless" ще се опита да спре своето свободно падане, което включва 3 поредни загуби. Роби печели само 1 от последните си 5 битки в UFC и няма победа от 3 години.

Опитния ветеран е с рекорд 28–14 (1) в ММА и печели 20 от победите си с нокаут. 38-годишния боец не смята да спира с битките и ще търси нокаут срещу Магни. Ето какво сподели Роби преди битката:

Toчно сега не мисля за оттегляне. Ще вляза в клетката, за да си свърша работата и ще видим какво ще стане. Наслаждавам се на времето с моите хора в залата по време на подготовката. Опитвам се постоянно да се развивам. Изобщо не мисля за спиране с ММА. Тренирам и тренирам, за да стана по-добър. 

Моите момчета ме карат да тренирам здраво и да се чувствам млад. Имах добри партньори, които ми помагаха. Двама бойци от Bellator ми помагаха да се готвя. Тялото ми е добре и аз съм готов за битка. Магни трябва да е готов за боец, който ще се опита да го нокаутира. Опитвам се да си върна любовтта към битките и да се забавлявам в октагона. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес