Зареждане

Robert Whittaker: Yoel Romero загуби кураж в битката си с Paulo Costa

Robert Whittaker: Yoel Romero загуби кураж в битката си с Paulo Costa
Публикувано на: Август 25, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Robert Whittaker е този, който най-добре познава Yoel Romero. Двамата изкараха цели 50 минути в клетката заедно и си спретнаха две епични битки, които бяха равностойни, но в крайна сметка Whittaker спечели и двете. Миналия уикенд Romero се изправи срещу Paulo Costa в Калифорния и загуби втора поредна битка с решение.

В двубоят между тях кубинеца успя да свали в нокдаун бразилеца, но и той самия беше пратен в нокдаун. Така Yoel печели само 1 от последните си 4 битки, а Whittaker реши да поговори за неговото представяне срещу Costa и ето какъв анализ направи:


В битката между тях Romero ми изглеждаше като боец, който не слуша никого. Yoel слушаше само себе си. Той правеше каквото си поиска. Направи това, което почувства, че трябва да прави. Мисля, че той не следваше плана, който неговите треньори му казаха. 

Всеки треньор щеше да му каже, че трябва да държи Costa приклещен към мрежата. Видя се, че той е изморен и нямаше къде да отиде. Сигурен съм, че той не ги слушаше, защото го е правил и в миналото. Мисля, че Romero загуби кураж в битката. В двубоят Yoel вкара своите бомби на Costa, а той продължи напред и Romero загуби кураж. 


Whittaker се завръща в клетката на UFC 243 през октомври, за да се бие с Israel Adesanya.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес