Зареждане

Robbie Lawler: Не се интересувам от глупостите, които говори Colby Covington

Robbie Lawler: Не се интересувам от глупостите, които говори Colby Covington
Публикувано на: Август 3, 2019 в 09:22 ч
Бившият шампион в полусредна категория Robbie Lawler се завръща след броени часове в клетката, за да се изправи срещу Colby Covington в главната битка на събитието в Ню Джърси. Lawler се намира в серия от 2 поредни загуби и е готов за бизнес. Covington не спря да говори траштолк по адрес на Lawler и го обвини в използване на стероиди, но Lawler не обръща внимание на това и се фокусира само върху себе си:


Напуснах American Top Team и нещата са такива, каквито са. Хората задават много въпроси, особено след като обявиха тази битка. Това няма значение и аз съм готов за двубой. Covington говори много неща, но аз ги игнорирам. Не следя това, което хората правят и говорят. 

Не им обръщам внимание и за мен е важно да стана по-добър, да се храня правилно и да спя колкото е нужно. Опитвам се да бъда себе си и да продължа напред. Covington е добър борец, който не спира да работи върху подобряване на уменията си. 

В спорта съм от много години и за мен това е просто бизнес. Фокусирам се върху това, което прави другия в клетката и върху нещата, които той прави добре. Вълнувам се преди двубоя.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес