Зареждане

Резултати от MAX FIGHT 53 - Колев и Петров с победи, Панов е шампион на UBO

Резултати от MAX FIGHT 53 - Колев и Петров с победи, Панов е шампион на UBO
Публикувано на: Април 7, 2023 в 06:19 ч
Бойната галавечер MAX FIGHT 53 се проведе снощи в столичната Арена София (бивша Арена Армеец).

Събитието включваше битки по правилата на кикбокса, бокса и ММА.

В главната среща на вечерта столичният ММА боец Калоян Колев се завърна на ринга с победа над бразилеца Маркос Конрадо, въпреки че опонентът му бе сменен седмица преди битката. Колев сподели, че е готов да остави душата си в клетката и не подведе публиката, зарадвайки я с победа с технически нокаут във втория рунд, защитавайки успешно шампионския пояс на организацията.

Варненският кикбоксьор Александър Петров пък нанесе първото поражение в кариерата на Улрих Тиебе в подглавната среща на вечерта.


Една от срещите с най-голям залог в галавечерта бе боксовата битка на Йосиф Панов за титлата на UBO. "Пепелянката" победи Антонио Сантилан-Пепелито с единодушно решение на съдиите.

Панов свали опонента си в нокдаун още в първия рунд, причинявайки му болка с хубав удар в тялото. Българинът продължи с активната игра и в следващите минути. Като владееше ринга до края на срещата. Йосиф пласира много здрави удари, които сериозно разклащаха опонента му. До края на срещата Пепелянката постоянно “хапеше” противника. Панов демонстрира отлична подготовка и превъзхождаше своя опонент и във физическо отношение до последния гонг.


”Благодаря на всички, които ме подкрепят. Имах сили да изиграя 12 рунда. Усещах, че печеля и заради това реших да не рискувам. Шампионският пояс остава тук”, каза Йосиф Панов, веднага след като получи титлата.

В друга динамична боксова среща Борислав Велев - Рой победи Веймар Джарамило и веднага след двубоя предизвика Григор Саруханян на битка.

Резултати от MAX FIGHT 53:

  • Сефан Миленов победи Андрей Пирлеа със събмишън в Рунд 1
  • Мартин Копривленски победи Джалуба Овидио 
  • Борисалв Велев победи Веймар Джарамило
  • Михаил Велчовски победи Джой Кидженбург
  • Максим Заплитни победи Николай Ников
  • Йосиф Панов победи Викториано Сантилан
  • Александър Петров победи Улрих Тиебе
  • Калоян Колев победи Маркос Конрадо с ТКО в Рунд 2

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес