Зареждане

Реферът Big John McCarthy става коментатор

Реферът Big John McCarthy става коментатор
Публикувано на: Януари 10, 2018 в 12:00 ч
 
 Навярно най-добрият рефер в света на свободните боеве започва кариерата си в UFC още с UFC 2, като е бил рефер и в организации като Bellator, K-1, Strikeforce и други. През годините се е доказал като един от най-уважаваните личности в областта.
 
Той е основател на училище за ММА рефери и съдии, като също има и пръст в писането на общите правила на спорта - такива, каквито ги познаваме в наши дни.
 
Изглежда обаче дните му в клетката са към своя край, тъй като беше обявено, че McCarthy ще бъде новия коментатор в Bellator.
 
В миналото McCarthy се е пробвал като коментатор, в The Fight Network през 2007-ма, което тогава му попречи на реферската кариера, към която се завърна едва следващата година.
 
 
В своето изявление McCarthy избягва да споменава, че се оттегля, стане ли дума за реферската му кариера.
 
"Искам първо да изразя благодарността си за възможността, която имам, да работя с невероятния екип на Bellator. Никога не е лесно да оставиш нещо, което обичаш, но и винаги съм предпочитал да се отдавам на промени по свое желание."
 
"Имам за цел да работя усърдно, за да задоволя и някой ден дори да надмина очакванията към мен."
 
"Не мога да си представя да работя с друг, освен със Scott Coker. Scott винаги е бил невероятен човек и се възхищавам на откровеността му и неговата любов към свободните боеве."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес