Зареждане

Раян Бейдър предвижда нокаут на Немков

Раян Бейдър предвижда нокаут на Немков
Публикувано на: Март 16, 2020 в 08:55 ч
Раян Бейдър е готов да брани титлата си в полутежка категория срещу Вадим Немков. Двамата ще се бият в главната битка на Bellator 242, което ще се проведе през май в Калифорния. Двойния шампион слиза в полутежка категори за първи път от над две години и освен титлата ще брани и серията си от 7 поредни победи.

В своята последна среща Бейдър опита да защити титлата в тежка категория срещу Чейк Конго, но битката беше обявена за несъстояла се след бъркане в окото. Немков е опасен съперник, но шампиона не се притеснява от него и предвижда нокаут в 4-тия рунд. Ето какво сподели "Darth" в интервю:


Да, знаете, че Немков е много динамичен. Той внася много различни неща в играта и победи трима бивши шампиони. Той започва бързо битките си. Виждам много хубави неща в него. Виждам и някои неща, които някак си го издават. В първите два рунда Вадим се бие здраво, но към третия избледнява много. 

Пет рундовите битки не са като тези, които са само по 3 рунда. Немков има само няколко срещи, в които се бие всичките 15 минути. Аз се доказах и съм се бил 25 минути. Никога не знаеш какво ще стане в битка. Това е бой. Може да го нокаутираш с удар за 15 секунди или може да е всеобхватна война за пет рунда. Готов съм за всичко. Виждам технически нокаут за мен в 4-тия рунд.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес