Зареждане

Расул Мирзаев мечтае да се пробва в Bellator

Расул Мирзаев мечтае да се пробва в Bellator
Публикувано на: Март 2, 2021 в 00:00 ч
Расул Мирзаев може и да е в серия от загуби, но това не му пречи да мечтае за шанс в Bellator. 34-годишния дагестанец вече не е боец на чеченската ACA и ще гледа и мисли за други промоции. Черния тигър е с рекорд 18-3 в ММА и се намира в серия от 2 поредни загуби с нокаут. Той печели само 1 от последните си 4 битки в ММА, но въпреки това е атрактивен и приключва 14 от срещите си.

Преди няколко години Мирзаев бе стрелян три пъти включително в лицето, бит с бейзболна бухалка и душен с верига. Той беше закаран в болница, където претърпява операция и успява да оцелее. Причина за нападението беше това, че през 2011 година той беше обвинен, че имал вина за смъртта на 19-годишен студент.

Тогава Расул ударил Иван Агафонов, който паднал и си ударил главата, а няколко дни по-късно починал в болница. Това вече е в миналото и сега Мирзаев мечтае за реализация в чужбина:

Срокът на нашияш договор с ACA приключи. Сега ще мислим и ще гледаме. Имам недовършена история с Bellator, имаше някои трудности. Мечтая да се опитам в чужбина.

Има ли шансове Мирзаев за Bellator ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес