Зареждане

Randy Couture говори за битката между Chuck Liddell и Tito Ortiz

Randy Couture говори за битката между Chuck Liddell и Tito Ortiz
Публикувано на: Ноември 23, 2018 в 09:59 ч
Този уикенд бившите шампиони Chuck Liddell и Tito Ortiz влизат в клетката за трети път един срещу друг. И докато повечето хора от ММА обществото ги критикуват, то легендата Randy Couture е щастлив за двамата, въреки че вече са на 48 и 43 години. В последния епизод на Submission Radio, Randy реши да сподели мнението си за битката:


Истината е че се радвам от това, че ще се бият и избраха Golden Boy. Чувах слухове за тази битка, но не бях сигурен, че ще стане. Доста често се виждам с двамата и когато разбрах, че битката им е официална, не се изненадах. Няколко пъти в годината тренирах с Liddell, когато той все още искаше да разбере, дали ще може да влезе във форма. Радвам се, че го правят в Golden Boy, защото те са боксова организация, която дава от приходите си на всички бойци, които се бият на дадено събитие и имат различен модел от UFC и другите организации. Надявам се двамата да направят доста при и също така Golden Boy да продължи да се развира и да организира ММА събития и по този начин да помага на бойците да си изкарват прехраната.

Мисля, че в тази битка Ortiz трябва да подходи умно и да държи Chuck на земята, като го накара да се бие от легнало положение. Това е нещо, което не сме виждали Chuck да прави и пасва на стила на Ortiz. Taка той е печелил 90% от битките си, като свали опонентите си и ги държи на земята. Трябва да използва гранд енд паунд и да измори Liddell. Надявам се, че той няма да излезе там и да опитва да доказва нещо. Очевидно е че той загуби два пъти от Chuck и ще иска да докаже, че може да го победи, поне на този етап от кариерите им. Ще бъде интересно да видим как Chuck ще подходи.

Ще успее ли да накара Chuck да се бори с него ? Мисля, че това е ужасна идея, но е част от играта. Трябва да можеш да влизаш в размени, дори и ако трябва да скъсиш дистанцията, за да го свалиш на земята.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес