Най-големият сайт за бойни спортове

       

Rafael dos Anjos: Tyron Woodley се прави, че не ни вижда

Rafael dos Anjos: Tyron Woodley се прави, че не ни вижда
Публикувано на: Февруари 12, 2018 в 23:30 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Rafael dos Anjos победи Robbie Lawler и така затвърди позицията си на претендент номер 1 в полусредна категория на UFC. Шампионът, от своя страна, отчаяно се опитва да си изкара супер битка, която ще напълни банковата му сметка. Двамата наскоро отново подновиха враждата си в социалните мрежи и дори RDA го призова да се бие с Justin Bieber. В интервю Rafael сподели мнението си за Wooldey:

"Мисля, че няма смисъл в този двубой - тази среща с Diaz не е официалнo oбявена, но Dana каза, че аз съм следващият. Всички ММА фенове знаят, че аз заслужавам мач за титлата. Diaz никога не е побеждавал в полусредна, той победи Macgregor, но той не е от полусредна. Той иска мач за пари, а не иска някой гладен за успех като мен. Diaz е лесна битка, затова той иска толкова oтчаяно да се бият.  Не го обвинявам, всички имаме нужда от пари, но не трябва да забравяш за претендентите. Победих топ бойци и трябва да съм аз.  Woodley иска да си остане шампион, но не трябва да забравя за другите в дивизията. Той се прави, че не ни вижда, но трябва да се бие с нас."

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Tyron Woodley обяснава защо не получава битки за пари

Tyron Woodley обяснава защо не получава битки за пари
Tyron Woodley знае причината поради, която не получава битки за пари
Новини » септември 19, 2018 (0)
цялата новина

Woodley готов да се изправи срещу Covington на UFC 230 при едно условие

Woodley готов да се изправи срещу Covington на UFC 230 при едно условие
Атрактивното UFC 230 е все още без главно събитие, въпреки че се говореше за завръщането на Jon Jones. Tyron Woodley, който наскоро защити титлата си в полусредна категория срещу Darren Till, сподели, че е готов да я заложи отново на UFC 230.
Новини » септември 19, 2018 (2)
цялата новина
Мнения в Facebook