Най-големият сайт за бойни спортове

       

Rafael dos Anjos: Tyron Woodley се прави, че не ни вижда

Rafael dos Anjos: Tyron Woodley се прави, че не ни вижда
Публикувано на: Февруари 12, 2018 в 23:30 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Rafael dos Anjos победи Robbie Lawler и така затвърди позицията си на претендент номер 1 в полусредна категория на UFC. Шампионът, от своя страна, отчаяно се опитва да си изкара супер битка, която ще напълни банковата му сметка. Двамата наскоро отново подновиха враждата си в социалните мрежи и дори RDA го призова да се бие с Justin Bieber. В интервю Rafael сподели мнението си за Wooldey:

"Мисля, че няма смисъл в този двубой - тази среща с Diaz не е официалнo oбявена, но Dana каза, че аз съм следващият. Всички ММА фенове знаят, че аз заслужавам мач за титлата. Diaz никога не е побеждавал в полусредна, той победи Macgregor, но той не е от полусредна. Той иска мач за пари, а не иска някой гладен за успех като мен. Diaz е лесна битка, затова той иска толкова oтчаяно да се бият.  Не го обвинявам, всички имаме нужда от пари, но не трябва да забравяш за претендентите. Победих топ бойци и трябва да съм аз.  Woodley иска да си остане шампион, но не трябва да забравя за другите в дивизията. Той се прави, че не ни вижда, но трябва да се бие с нас."

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Tyron Woodley: Colby Covington е ходещ мъртвец

Tyron Woodley: Colby Covington е ходещ мъртвец
Colby Covington успя да влезе под кожата на шампионът в полусредна категория Tyron Woodley.
Новини » юни 19, 2018 (0)
цялата новина

Tyron Woodley: Colby Covington е лайно, което е залепнало на обувката ми

Tyron Woodley: Colby Covington е лайно, което е залепнало на обувката ми
Colby Covington успя да грабне временната титла в полусредна категория и това привлече вниманието на Tyron Woodley, който преди това го игнорираше.
Новини » юни 18, 2018 (1)
цялата новина
Мнения в Facebook