Зареждане

Пьотр Ян: Стърлинг е кучка, жена и страхливец

Пьотр Ян: Стърлинг е кучка, жена и страхливец
Публикувано на: Юли 8, 2021 в 04:00 ч
Бившият шампион Пьотр Ян все още е бесен на Алджамейн Стърлинг, който му взе титлата. През май тази година Ян и Алджамейн премериха сили, а залогът беше златото в категория петел. Ян крачеше уверено към победата, но в 4-тия рунд вкара непозволен удар с коляно в главата на своя съперник. Рефера взе решение да дисквалифицира Ян, а така Стърлинг стана шампион.

Първоначално Алджамейн говореше, че не приема титлата, но после започна диви празненства и вдигане на наздравици. От UFC искаха бърз реванш, но Стърлинг се сети, че трябва да се оперира от контузия, която го мъчи 10 години.

Така втората среща се бави и вероятно ще се првоеде в края на годината. В една от последните си медийни изяви Ян каза следното за Стърлинг:

Уважавам всичките си съперници, без Алджамейн Стърлинг. Как може да уважавате това плачещо бебе ? Гледам повторения на срещата и рефера каза, че ще ме дисквалифицира. 

Тогава Стърлинг го чу и започна да се върти на земята. Пълно посмешище. Няма да му казвате Стърлинг, а жена, кучка и страхливец. В момента той просто задържа развитието в категорията. 

Искам да се бия 2 пъти тази година. Не знам какво ще се случи и какво оправдание ще си измисли. Искам да благодаря на всички, които ме подкрепят и да им пожелая здраве.

Ще се върне ли Ян на трона ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес