Зареждане

Пьотр Ян иска да брани титлата си срещу Стърлинг

Пьотр Ян иска да брани титлата си срещу Стърлинг
Публикувано на: Август 14, 2020 в 05:00 ч
Шампионът на UFC в категория петел Пьотр Ян е готов да брани титлата си. 27-годишния руснак иска да се изправи срещу Алжамейн Стърлинг, защото го смята за най-заслужил в категорията. "No Mecry" е с рекорд 15-1 в ММА и се намира в серия от 10 поредни победи.

Миналия месец Ян успя да надделее над Жозе Алдо и спечели вакантната титла. Сега той е на върха и трябва да отстранява гладните претенденти. Ето какво сподели Пьотр пред медиите в Москва за своето бъдеще:


Искам в моята първа защита на титлата да се бия със Стърлинг. Той заслужава битка за титлата. Нямам отрицателни чувства към него или към някой друг. Емоциите са непрофесионализъм. Имам самочувствие и желание да ги победим. Нямам желание да сменям категории и да търся още пояси. Искам да направя достатъчен брой защити в моята дивизия. Има една поговорка, която гласи, че е трудно да тренираш, когато си изкарал милиони. 

Ще се бия, докато нямам проблеми с мотивацията. Когато се подготвям за двубои, за мен е много важно да се абстрахирам. Напускам дома. Така че нищо да не ме разсейва от подготовката. Затова се подготвям в Тайланд. Дори когато се подготвях за двубой с Магомедов, първо отидох в Дагестан, за да тренирам там, а след това отлетях. Непрекъснато променям процеса си на обучение. Помага ми да се развивам.

 Това ми е достатъчно, победихме всички, които са ни дадени. Не виждам смисъл да се променя мястото на трениране. Прекарах цялата пандемия, подготвяйки се за битката за титлата с гири в гаража и имах само безумно желание да спечеля. Разбира се, за това е необходимо да се включат някои треньори и партньори. Ще направим това, ако е необходимо.

Кой ще победи в такава среща ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес