Зареждане

Пьотр Ян: Готов съм за реванш, но Стърлинг не го иска

Пьотр Ян: Готов съм за реванш, но Стърлинг не го иска
Публикувано на: Март 15, 2021 в 00:00 ч
Пьотр Ян е готов да направи реванш с Алджамейн Стърлинг. Двамата се биха на UFC 259 в началото на месецa в Лас Вегас. Ян беше на няколко минути от първа защита на титлата си. В края на 4-тия рунд Пьотр направи голяма грешка и вкара непозволен удар с коляно в главата на Стърлинг.

Алджамейн прецени, че не може да продължи напред и срещата приключи с дисквалификация за Ян. Така Стърлинг стана шампион в категория петел и се радва на златото, въпреки че никой не го признава за шампион.

Ян се раздели със серия от 10 поредни победи и сега няма търпение да си върне титлата. В интервю за медиите той разкри, че UFC вече са се свързали с него за реванш, но Стърлинг не го иска:

Един път казва едно, а друг път казва нещо друго. След това застава лице в лице със Сехудо. Всичко ми показва, че Стърлинг не иска реванш с мен. Алджамейн знае, че загуби в първата битка и това ще се случи и във втората. 

Чувствам, че той не иска да се бие с мен. UFC вече се свъзраха с мен и ме попитаха кога ще съм готов за втора битка между нас. Вече им казах, че съм готов да се бием отново. Готов съм след месец или след два месеца, когато те кажат. 

Ще успее ли Ян да си върне титлата ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес