Зареждане

Превю преди UFC 254: Уитакър срещу Каноние

Превю преди UFC 254: Уитакър срещу Каноние
Публикувано на: Октомври 22, 2020 в 01:00 ч
Този уикенд ще бъде излъчен безспорен претендент за титлата в средна категория. Бившият шампион Робърт Уитакър влиза в клетката срещу опасен съперник в лицето на Джаред Каноние. Срещата им е подглавна за UFC 254 на остров Яс в Абу Даби.

Миналата година Уитакър загуби титлата си от Израел Адесаня с нокаут във втория рунд. Това му спря серия от 9 поредни победи. Робърт се завърна с успех в края на юли в Абу Даби и победи Дарън Тил с решение. Бившия шампион приключва 14 от съперниците си и има победи над едни от най-добрите бойци в тази категория.

36-годишния ветеран Каноние се е бил в 3 различни категории. Той има битки в тежка, полутежка и средна категория. В края на 2018 година Джаред реши да дебютира в средна категория след 2 поредни загуби при полутежките. Той започна ударно и към днешна дата е в серия от 3 поредни победи с нокаут. Каноние приключва 11 от съперниците си и вярва, че ще се справи с Уитакър.

Очаква ни една много интересна битка, в която има огромен залог. Нека сега видим превюто преди голямия сблъсък:0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес