Зареждане

Полицията разследва Дарън Тил заради меме в Инстаграм

Полицията разследва Дарън Тил заради меме в Инстаграм
Публикувано на: Август 1, 2021 в 04:00 ч
Бившия претендент за титлата на UFC в полусредна категория Дарън Тил си навлече доста проблеми заради меме. В своя акаунт в социалните мрежи Тил сподели меме, в което обидил трансджендърите.

Във въпросното меме уж бременен трансджендър отива на лекар, но се оказва, че вместо бебе неговия корем е пълен с ла*на. Това явно е засегнало някой човек, защото той докладвал Тил на полицията, а те започнали разследване.

Това обаче не е всичко, защото от Инстаграм също са чувствителни по темата и му спират акаунта. “The Gorilla” е бил обвинен в насърчаване на трансфобия, както и на хомофобия. Постът на Тил е докладван на полицията в Мърсисайд и „разследванията продължават“.

В социалните мрежи Тил сподели, че никога няма да се промени и ще продължи да пуска мемете. Той разкри, че има приятели трансджендъри, които сметнали мемето за забавно и не били обидени.

Тил печели само 1 от последните си 4 битки в UFC. Той ще се бие срещу Дерек Брънсън през септември в средна категория. Ето го и мемето, което навлече много проблеми на Тил:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес