Зареждане

PFL придобили Bellator за сума между $200M и $300M

PFL придобили Bellator за сума между $200M и $300M
Публикувано на: Ноември 20, 2023 в 04:00 ч
Светът на смесените бойни изкуства ( MMA ) е на път да преживее значителна промяна.

Според известния ММА репортер Ал Зулино, Професионалната бойна лига ( PFL ) е на ръба да поеме управлението над конкурента Bellator. Това придобиване, което ще се осъществи от началото на 2024 г., бележи забележителна промяна в пейзажа на индустрията на бойните изкуства. PFL не само планира да притежава Bellator, но и активно да ползва марката през следващите две години. 

Този стратегически план предлага период на съвместно съществуване, през който и двете организации ще запазят уникалната си идентичност на марката. Фокусът изглежда е върху укрепването на присъствието на PFL на пазара чрез използване на вече утвърденото име и слава на Bellator.

Носят се слухове, че през седмицата PFL ще дадат пресконференция, на която официално ще обявят придобиването на Bellator. Това е ход, който несъмнено ще предизвика вълни в спортния свят. Докато чакаме официалната пресконференция, фенове и анализатори продължават да спекулират за въздействието на това сливане. 

Ал Зулино споделя, че PFL са придобили Bellator за сума между $200 и $300 милиона долара. Първоначално се говореше, че цената на Bellator e 500 милиона долара, но явно липсата на интерес е свалила цената.
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес