Зареждане

Перейра: Казах на Имадаев, че ще го шамаросам и го направих

Перейра: Казах на Имадаев, че ще го шамаросам и го направих
Публикувано на: Септември 7, 2020 в 05:00 ч
Мишел Перейра отмъсти на Зелим Имадаев миналия уикенд във Вегас. Преди да се изправят един срещу друг Имадаев удари шамар на Перейра, когато двамата застанаха лице в лице. Това не се хареса на бразилеца, който се закани, че ще му го върне в клетката. Точно това се случи в битката и Мишел не спря да се подиграва на Имадаев и да го унижава.

Няколко пъти бразилеца наби шамари на Имадаев, който с нищо не успя да противодейства на своя съперник. Бразилеца доминираше в битката и в последния рунд спечели със събмишън. Пред медиите Перейра сподели, че е доволен урока, който преподаде на своя опонент:

Не знам защо Имадаев направи това преди битката ни. Аз му казах, че ще му го върна и го направих. Аз съм мъж и няма как да ми биеш шамари. Аз му показах ръката си, целунах я, а след това го шамаросах. Той трябва да се научи, че не трябва да прави така. 

Не може да прави това. Не усетих Имадаев да се предава, но захвата беше силен и щеше да се предаде или да заспи. Искам да се бия с най-добрите. Ще шамаросам и Масвидал, ако не ме уважава. Разбира се, че искам да печеля всички битки и да стана шампион. От друга страна ми пука за феновете, които дават много пари, за да ни гледат. На първо място слагам шоуто, а след това изхода от срещата.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес