Зареждане

Paulo Costa: Yoel Romero е сред най-мръсните бойци в света

Paulo Costa: Yoel Romero е сред най-мръсните бойци в света
Публикувано на: Септември 13, 2019 в 05:00 ч
Качил: DoloR 
Paulo Costa не е доволен от посления си съперник, който беше Yoel Romero. Двамата бойци, които впечатляват със своята физика премериха сили миналия месец в Калифорния. Битката им беше равностойна и стигна до решение, което беше единодушно в полза на бразилеца, който с победата остана непобеден в ММА с рекорд 13-0.

Сега "The Erasor" ще чака битка за титлата в средна категория и ще бъде в залата през октомври в Мелбърн, където Robert Whittaker и Israel Adesanya ще излъчат безспорен шампион. Бразилеца не се страхува от никого и вярва, че е бъдещия шампион в категорията. Costa реши да се върне на битката с Romero и сподели, че той е сред най-мръсните бойци в света:


Трябваше да го нокаутирам в първия рунд. Успях да сваля Yoel Romero с удар, но той се изправи доста бързо. Yoel ме удари, но не ме свали, защото това беше подхлъзване от моя страна. Yoel е мръсен боец и аз го удрях в стомаха, а не в слабините. Той е един от най-мръсните бойци в света. 

Нещата са такива, каквито са и аз го победих. Знаех си, че го победих и не се притеснявах когато стигнахме до решение. Аз спечелих първите 2 рунда, а 3-тия беше равностоен. С лекота спечелих първите два рунда и бях много агресивен, а Yoel бягаше и не ми вкара силен удар. 

Нямах съмнения, че ще победя в битката с Yoel Romero. Всички от моя екип знаят, че мога да победя всеки. Аз съм уверен човек и ще стана следващия шампион. Успях да опровергая хората срещу Romero и ще видите, че ще стана шампион. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес