Зареждане

Paulo Costa вярва, че ще нокаутира Yoel Romero в първия рунд

Paulo Costa вярва, че ще нокаутира Yoel Romero в първия рунд
Публикувано на: Август 16, 2019 в 00:00 ч
Непобеденият бразилски нокаутьор Paulo Costa е уверен преди битката си с бившият претендент Yoel Romero. Двамата бойци ще се изправят един срещу друг в средна категория този уикенд на събитието UFC 241, което ще се проведе в Калифорния. Бразилеца е с рекорд 12-0 в ММА и печели 11 от победите си с нокаут.

Costa и Romero трябваше да се бият през ноември миналата година, а след това и през април, но битката им пропадаше. Yoel беше първия човек, който разпространи информацията, че Costa се провалил на допинг тест и това вбеси Paulo. "Borrachinha" е приел битката насериозно и предвижда победа с нокаут в първия рунд над старото куче:


Yoel Romero е шампион по борба, но това е ММА. Няма да се състезаваме на тепиха. Искам да ми повярвате, защото аз ще го нокаутирам. Мога да го сваля на земята и да го накарам да се предаде. Yoel трябва да внимава какво си пожелава. Ще се бия с Romero така, както винаги се бия. Още от началото на битката ще се опитам да го нокаутирам или събмитна. 

Ще го преследвам в клетката. Ще го нокаутирам и ще бъде в първия рунд. Няма съмнение в това, че при победа ще се бия за титлата. Ще го победя по страхотен начин, който ще ми гарантира шанс за пояса. Ще го пребия доста зле и ще се бия за титлата.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес