Зареждане

Paulie Malignaggi не очаква McGregor да надвие Nurmagomedov

Paulie Malignaggi не очаква McGregor да надвие Nurmagomedov
Публикувано на: Август 16, 2018 в 08:33 ч
Оттеглилият се боксьор Paulie Malignaggi не очаква Conor McGregor да успее да се справи с Khabib Nurmagomedov на UFC 229. В наскорошно интервю той коментира предстоящата им среща, като за отправна точка използва загубата му от Nate Diaz през 2016-та.

"Ето как стоят нещата при Conor - казвал съм, че няма кураж и има проблем със стила си. Khabib не е човек, който би простил. Помните ли битката с Nate Diaz - как го атакува, но беше събмитнат? Nate е човек, с когото не искаш да се биеш на земя, защото има черен колан по джиуджицу и ще те събмитне веднага. Ако ще се биеш с Nate, трябва да се държиш на краката си. В срещата им обаче McGregor беше повален още във втория рунд - той трябваше да направи нещо по въпроса. И какво направи? Казва си 'Ако го оставя да се бием на земя, ще ме събмитне и няма да изглежда, че съм се предал.' Съвсем ясно е, че ако ще се биеш с Nate, няма да искаш това да се случи на земя. Той се опита да пренесе битката точно там. Защо го направи? Защото се опита да се откаже. Ако Nate го събмитнеше, нямаше да изглежда, че се е отказал. Истината обаче е, че решението е било взето още при ключовият удар, който обърна срещата."

"Khabib не е известен със събмишъните си. Не съм ММА експерт, но Khabib повече удря докато е на земята, което означава, че няма голям вариант човек да бъде събмитнат от него - той просто наказва с тупаници след като повали опонентите си. Факт е, че Conor може да държи битката в стойка и на Khabib няма да му е лесно да го повали, но направи ли го, няма да приключи добре за Conor. Как очаквате човек без кураж да издържи тупаници в продължение на 5 рунда, при условие, че се отказва при първа възможност? Това се питам."

"Ще търси да се измъкне и от тази среща. Вижте 5-тия рунд от реванша с Diaz - буквално бяга за живота си. Кой прави така? Кой бяга в продължение на цял финален рунд? Това са все слаби места в характера му - той просто няма кураж. Когато си боец, лесно можеш да определиш кой има силен характер и кой не. Conor няма и се опитва да го прикрие всячески."

Съгласни ли сте с анализа на Malignaggi за предстоящата среща на двамата бойци?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес