Зареждане

Патрисио Фрейре срещу Ей Джей МакКий на Bellator 263

Патрисио Фрейре срещу Ей Джей МакКий на Bellator 263
Публикувано на: Юни 12, 2021 в 00:00 ч
Ясна е датата за финалната битка от турнира на Bellator в категория перо. На галавечерта Bellator 263, която ще се проведе на 30-ти юли ще видим битка между двойният шампион Патрисио Фрейре и Ей Джейк МакКий. Двамата ще се бият за титлата в категория перо и този, който спечели ще се окичи със златото и наградата от 1 милион долара.

Фрейре е с рекорд 32-4 в ММА и се намира в серия от 7 поредни победи. Той печели 8 от последните си 9 битки в клетката и печели 23 от срещите си с приключване. Само в 1 от своите загуби той бива приключен. Питбула е една от големите звезди на Bellator и в организацията е легенда с множеството си успехи. Той вече е печелил турнирите на организацията няколко пъти.

МакКий от своя страна е с рекорд 17-0 в ММА и идва след победа над Колдуел. В края на 2020 година Ей Джей го събмитна и това стана събмишън на 2020 година. МакКий приключва 12 от срещите си и всички негови битки са били под банера на Bellator. Сега той има шанс да изгрее и да се качи на върха след 6 години в ММА.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес